HungarianEnglish

Köszöntelek honlapomon!

Alexa Sándor vagyok, 43 éve a zene és a gitározás szerelmese. 14 éves korom óta gitározom és a mai napig aktívan zenélek. Életem első saját elektromos gitárját 33 évvel ezelőtt készítettem el, melyet azóta számtalan követett. Ezzel együtt természetesen gitárok javítását, átalakításást, beállítását is végeztem és végzem.

Az általam készített gitárok mind egyediek, személyre szabottak. A faanyagok kiválasztásától és a gitár formájától kezdve, az elektronikán keresztül, a festésig, lakkozásig minden a leendő gitártulajdonos igényei szerint történik. Készítés közben folyamatos a konzultáció, kérésre a művelet egyes lépéseiről fényképet is küldök, hogy a hangszer pontosan olyan legyen és úgy szóljon, ahogyan szeretné. Természetesen, ha valakinek nincs minden részletről pontos elképzelése, szívesen segítek.

A gitárkészítéshez, javításhoz az elmúlt évek alatt egy nagyon jól felszerelt műhelyt alakítottam ki. A műhelyben a megfelelő szerszámok mellett mindig rendelkezésre állnak a különböző- és jó minőségű faanyagok, valamint gitáralkatrészek.

A gitárok festését, lakkozását egy erre szakosodott „mester” végzi, eddig mindenki legnagyobb megelégedésére.

Mindig vannak kész hangszereim, de elsősorban egyéni igényeknek, elképzeléseknek megfelelően készítem a gitárokat. Egyeztetést követően részletes árajánlatot küldök.

A tervezéshez, a megálmodott hangzás- és játék komfort kialakításához jelentős segítséget nyújthatnak a készleten lévő gitárok, melyek házi stúdiómban különféle erősítőkön- és effekteken igényes körülmények közt kipróbálhatók.

Az eddig elkészített gitárok egy részét és a gitárkészítés néhány mozzanatát a honlapomon megtekintheted, valamint meghallgathatod hangjukat is a mellékelt felvételeken.

Köszönöm, hogy megnézted az oldalam!
Remélem hamarosan személyesen is üdvözölhetlek!

Jó böngészést!

Alexa Sándor  

Get Flash to see this player.

Veled és Nélküled (Kaméleon)